Schilderen & Spuiten

Spuiten & Refinishing

ROMP OF DEK?
Jachtwerkdijkstra kan uw jacht spuiten, waarbij u waarschijnlijk vooral aan de romp denkt, maar wij pakken ook het dek en de opbouw grondig aan. De klassieke antislipverf blijft populair als dekafwerking, verkrijgbaar in iedere kleur naar wens. U kiest, wij doen het werk!

MODERNE METHODES EN TECHNIEKEN
Jachtwerk Dijkstra hanteert de meest moderne werkmethodes wanneer we uw jacht spuiten. Onze medewerkers zijn allen gediplomeerd jachtspuiter of constructiewerker. Wij maken louter gebruik van hoogwaardige materialen en garanderen op die manier het best onderhoud van uw jacht. Het spuiten verbetert niet alleen de aanblik maar ook de veiligheid en duurzaamheid van uw jacht.

Kwaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit: Het zijn de kernwaarden van Jachtwerk Dijkstra.

Voor ons is ieder jacht uniek. Jachtwerk Dijkstra kan uw jacht spuiten, rekening houdend met het materiaal en uw wensen en behoeften over de kleur van uw jacht. Ieder oppervlak verdient een andere behandeling. Voor alle gebruikte bouwmaterialen heeft Jachtwerk Dijkstra wel een oplossing. Jachtwerk Dijkstra maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige polyurethane en epoxy-producten. Denk daarbij aan dè topmerken als Hempel of Epifanes.

Spuiten doen wij op onze vaste locatie of ter plekke door middel van onze mobiele service. Informeer naar de mogelijkheden!