Totale refit / nieuwbouw

Uw jacht weer als nieuw!

REFIT: GUN UW JACHT EEN TWEEDE LEVEN
Een refit is een goede investering in het waardebehoud van uw jacht – én in het plezier dat u aan uw schip beleeft. Na het vervangen van beschadigde, verweerde en verouderde onderdelen is uw boot weer als nieuw en bent u klaar voor het nieuwe vaarseizoen!

De voordelen van een refit op een rijtje:

  • Een uitstraling als nieuw
  • Professionele reparatie van opgelopen schade
  • Grondige aanpak van roest -/oxidatievorming.
  • Comfort en de uitstraling naar uw eigen smaak en inzicht.

Jachtwerk Dijkstra realiseert en begeleidt refit-projecten, waarbij we met een gehele of gedeeltelijke refit uw jacht aanpassen aan uw wensen. Wanneer u om welke reden dan ook nog niet toe bent aan een ander jacht of u gewoonweg tevreden bent met uw jacht, maar een aantal kleine wijzigingen wilt doorvoeren aan uw jacht dan is refit de juiste keuze.

Informeer naar de mogelijkheden of maak een vrijblijvende afspraak om te kijken wat de mogelijkheden zijn met uw jacht.

Kwaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit: Het zijn de kernwaarden van Jachtwerk Dijkstra.

Ook wanneer uw jacht onderhoud nodig heeft of u een refit wilt laten uitvoeren, bent u bij Jachtwerk Dijkstra aan het goede adres. Samen met u bespreken we uw wensen en adviseren wij in mogelijkheden. Zo komen we samen tot een plan van aanpak, waarmee wij aan de slag gaan. Kenmerkend voor onze werkwijze is dat wij niet aan kleine lettertjes doen, afspraak is afspraak. Door onze jarenlange ervaring in de sector heeft Jachtwerk Dijkstra alle kennis en ervaring in huis om kleine klussen maar ook complete refits te kunnen uitvoeren. Laat u verassen en inspireren door de mogelijkheden! Het team van Jachtwerk Dijkstra bestaat uit ervaren en gediplomeerde specialisten, welke gezamenlijk in staat zijn om van elk refit project weer een stralend jacht te maken.